Fă-ți viața interesantă

Fă-ți viața interesantă

„Orice faceți, să faceți din toată inima [din suflet], ca [ceva făcut] pentru Domnul, nu ca pentru oameni.” (Coloseni 3:23, Biblia amplificată)

Viața nu trebuie să fie monotonă și plictisitoare. Noi nu am fost creați de Dumnezeu ca să facem același lucru neîncetat, până când nu mai capătă niciun sens. Dacă nu mă crezi, privește în jur numai. Majoritatea animalelor, insectelor, plantelor, păsărilor, copacilor și altor viețuitoare sunt unice, extraordinare, complet uimitoare.

Și tu ai fost creat ca să fii unic, extraordinar, complet uimitor. Tocmai de aceea cred că e bine ca, uneori, să faci ceva ce li se pare scandalos celorlalți, sau poate chiar și ție. Fă ceva la care ceilalți oameni să nu se aștepte. Așa îți vei face viața interesantă, iar ceilalți nu vor mai putea crede că te cunosc atât de bine încât să te poat categorisi cu ușurință.

O femeie remarcabilă, în vârstă de 76 de ani, a spus că scopul ei era să facă cel puțin un lucru ieșit din comun în fiecare săptămână. Nu-i așa că e o idee minunată? Dacă faci intenționat ceva neobișnuit în mod constant, nu vei ajunge să rămâi blocat într-o rutină, să ajungi plictisit și fără pic de chef de viață.

Ce lucru scandalos vei face astăzi?


Refuză să te plictisești și să te târăști prin viață. Fii inventiv și fă un lucru distractiv din tot ceea ce faci.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon