Găsește în Cuvânt răspunsurile și puterea de care ai nevoie

Găsește în Cuvânt răspunsurile și puterea de care ai nevoie

Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii. – Evrei 4:12

Când oameniii mă întreabă de unde să înceapă să citească Biblia, le spun că nu există un loc greșit de unde ar putea începe. Studiază orice te poate ajuta!

Când eu am început să studiez Cuvântul, nu aveam relații foarte bune, pentru că nu știam ce înseamnă dragostea. Astfel că, am hotărât să studiez acest subiect și am descoperit că dragostea este mai mult decât un sentiment „lipicios”. Este o decizie pe care o iei cu privire la cum îi vei trata pe oameni.

Studiind ce spune Biblia despre dragoste, am învățat cum să iubesc, iar mai apoi viața mea a început să se schimbe.

Indiferent care este problema cu care te lupți, poți  găsi versete la acel subiect, folosind o concordanță biblică. De exemplu, dacă te lupți cu mânia sau frica, deschide concorordanța biblică, localizează cuvintele și versetele corespunzătoare și vezi ce au de spus referitor la acest subiect. Roagă-L pe Duhul Sfânt să te conducă și să-ți reveleze adevărul.

Amintește-ți că, indiferent de unde începi, Cuvântul este viu, iar Dumnezeu vrea să vorbească astăzi inimii tale!


Rugăciune

Doamne, știu că vrei să-mi vorbești. Ajută-mă să găsesc în Cuvântul Tău puterea și înțelepciunea de care am nevoie.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon