Încrede-te în Domnul și fă binele

Încrede-te în Domnul și fă binele

Încrede-te în Domnul şi fă binele; locuieşte în ţară şi umblă în credincioşie. – Psalmul 37:3

Mulți dintre noi petrecem foarte mult timp încercând să ne dăm seama cum am putea obține binecuvântări pentru noi înșine. Uneori oamenii își petrec întrega viață încercând să împlinească ceea ce ei consideră a fi important, fără să se încreadă vreodată în Dumnezeu pentru acele lucruri sau să Îi permită Lui să îi conducă. În final, aceasta îi lasă deprimați și neîmpliniți.

Psalmul 37:3 spune: „Încrede-te în Domnul şi fă binele…” Dumnezeu nu ne-a creat pentru a fi egoiști sau focalizați mereu doar pe noi înșine. El dorește să semănăm o sămânță bună, ajutându-i apoi și pe alții. Facerea de bine aduce o mare satisfacție, pentru că este ceva deosebit să poți face o schimbare în viața celor din jur. De asemenea, această atitudine deschide ușa pentru ca Dumnezeu să te biecuvânteze într-o măsură și mai mare.

Încrede-te în Dumnezeu ca să aducă binecuvântările potrivite în viața ta. În timp ce aștepți împlinirea lor, fii ocupat ajutându-i pe alții! Te vei simți literalmente eliberat atunci când nu te gândești întotdeauna doar la tine.

Când ești implicat, împlinind lucrurile bune pe care știi să le faci, Dumnezeu te va binecuvânta cu credincioșie și va împlini nevoile tale.


Rugăciune

Doamne, nu doresc să trăiesc o viață egoistă, o viață centrată pe sine. Mă încred în Tine pentru a aduce binecuvântările potrivite în viața mea, în timp ce eu mă concentrez să fac bine, să binecuvântez și să-i ajut pe aceia spre care Tu mă conduci, pentru a le arăta dragostea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon