Lui Dumnezeu Îi Pasă De Orice Detaliu

Lui Dumnezeu Îi pasă de orice detaliu

Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuşi niciuna din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până şi perii din cap, toţi vă sunt număraţi. Deci să nu vă temeţi; voi sunteţi mai de preţ decât multe vrăbii.  (Matei 10:29-31)

Prin puterea Duhului Sfânt, Dumnezeu vrea să-ți vorbească în fiecare zi. Vrea să te conducă pas cu pas departe de necazuri, spre lucrurile bune pe care le are pentru tine. Lui Îi pasă de cele mai mici detalii din viața ta. Conform versetelor de astăzi, El chiar știe câte fire de păr ai în cap. Îi pasă de dorințele inimii ta și vrea să-ți descopere adevărul care te va elibera de griji și frică.

Planul lui Dumnezeu de a avea o relație intimă cu tine a existat dinainte să te fi născut, așa cum poți citi în Psalmul 139:16: „Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau și în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele”. Dumnezeu cunoaște toate zilele vieții noastre și are un plan pentru fiecare zi. Dacă Îl vom întreba ce trebuie să facem în fiecare zi și credem că El ne călăuzește, ne vom găsi îndeplinind planul Său pentru viața noastră.

Pare de neînțeles că Dumnezeu ar putea avea un plan pentru fiecare persoană de pe pământ, dar ne și oferă pace să știm că El poate lua haosul și îl transformă în ceva semnificativ și valoros. Ia-ți timp să-L cunoști pe Dumnezeu deoarece planul Său este dezvăluit prin relația intimă cu El.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Nu uita că Dumnezeu poartă de grijă până și păsărilor cerului – cu siguranță este în controlul oricărui lucru cu care te vei confrunta azi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon