Niciodată nu ești singur

Niciodată nu ești singur

„… Și iată că Eu sunt cu voi în toate zilele [la nesfârșit, constant și de fiecare dată], până la sfârșitul veacului. Amin [așa să fie].” (Matei 28:20, Biblia amplificată)

Dumnezeu vrea ca tu să știi că nu ești niciodată singur. Satana va încerca să te facă să crezi că ești de unul singur, însă aceasta este o minciună. El va încerca să te înșele, spunându-ți că nimeni nu înțelege ce simți, însă nu e adevărat. Pe lângă faptul că Dumnezeu este cu tine, mulți alți credincioși știu cum te simți, știu prin ce treci și înțeleg ce ți se întâmplă.

Atunci când Îl urmezi pe Dumnezeu și progresezi pe plan spiritual, Satana îți va provoca suferință pentru a te descuraja și a te face să te simți singur. Îmi aduc aminte că, acum mulți ani, Dumnezeu m-a chemat să fac ceva nou și am fost nevoită să mă despart de mulți oameni și de multe lucruri care îmi erau dragi. Adesea, trebuie să renunțăm la lucrurile vechi pentru a le putea primi pe cele noi pe care ni le-a pregătit Dumnezeu. În timp ce îmi alcătuiam viața cea nouă, am fost singură adeseori, însă Domnul mi-a fost alături la fiecare pas.

Dacă te confrunți cu singurătatea și suferința, ia-ți puterea de la Dumnezeu. Înțelege că El este cu tine și că tot El te va ajuta să mergi mai departe. El are puterea de a-ți transforma suferința în bucurie și de a te mângâia când ești trist. Încrede-te în Dumnezeu din toată inima și nu-l lăsa pe Satana să-ți fure destinul.


Speră în dragostea lui Dumnezeu și nu uita că El îți este mereu alături.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon