O încredere de copil

O încredere de copil

„De aceea, oricine se va smeri ca acest copilaş va fi cel mai mare în Împărăţia cerurilor.” (Matei 18:4)

Copiii cred ceea li se spune. Unii oameni spun că sunt creduli, dar nu este așa. Copiii nu sunt creduli, ci au încredere. Este în natura lor să ofere încredere, atât timp cât nu au avut o experiență care să îi schimbe. Un alt lucru pe care îl știm despre copilași este capacitatea lor de a găsi bucurie în cele mai mici lucruri. Ei pot chiar să transforme munca într-un joc!

Tatăl nostru ceresc vrea să venim la El ca niște copilași. Vrea să fim conștienți că El ne vede și ne prețuiește, așa cum face un tată cu copiii săi, și vrea să ne punem încrederea pe deplin în El. Vrea să Îl luăm de mână și să ne sprijinim pe El, cerându-I mereu ajutorul. Când Dumnezeu ne cere să facem ceva, putem fi siguri că El ne va ajuta. El este gata și mai mult decât doritor să ne binecuvânteze. Putem veni la Domnul în smerenie, asemenea unui copil – cu sinceritate, fără pretenții, deschiși – știind că fără El nu putem face nimic.

Ca și copii ai lui Dumnezeu, nu am fost creați să trăim în niciun fel de robie. Dumnezeu vrea să fim liberi și să ne bucurăm de tot ceea ce ne dă El, prin Isus Hristos. El este cel ce ne-a dat viață, iar scopul nostru ar trebuie să fie acela de a ne bucura de ea.

Caută să devii și să rămâi asemenea unui copilaș. Nu complica lucrurile! Dacă faci așa, viața ta se va schimba în cel mai minunat mod.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon