Oferă-Ți Un Cadou

Oferă-ți un cadou

Dimpotrivă, fiţi buni unii cu alţii, miloşi (plini de compasiune, înțelegători, cu dragoste) şi iertaţi-vă (imediat și fără ranchiună) unul pe altul, cum v-a iertat şi Dumnezeu pe voi în Hristos. (Efeseni 4:32)

Neiertarea, amărăciunea, resentimentele sau jignirile de orice fel ne pot face să nu-L putem auzi pe Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu este foarte clar cu privire la acest subiect. Dacă vrem ca Dumnezeu să ne ierte păcatele comise împotriva Lui, trebuie să iertăm și noi păcatele și jignirile celorlalți împotriva noastră.

Efeseni 4:30-32, pasajul care conține versetul de astăzi, ne învață că-L întristăm pe Duhul Sfânt atunci când ținem în inimile noastre emoții negative, cum ar fi mânia, resentimentele și animozitatea. Când manifestăm neiertarea împotriva cuiva, din orice motiv, inima ni se întărește și ne împiedică să fim sensibili la călăuzirea lui Dumnezeu în viața noastră. Am auzit odată pe cineva spunând că neiertarea este ca și cum ai bea otravă sperând că va muri cel care ți-a greșit. De ce să-ți petreci viața fiind furios și plin de amărăciune față de cineva care probabil se bucură de viața lui și nici nu-i pasă că ești supărat? Fă-ți o favoare – iartă-i pe cei care te-au rănit! Oferă-ți darul iertării. Îți va aduce pace în inimă și te va ajuta să auzi vocea lui Dumnezeu și să urmezi călăuzirea Lui în viața ta.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Oferă-ți darul iertării celorlalți.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon