Pace în orice situație

Pace în orice situație

„Și aruncați asupra Lui toate îngrijorările voastre [toată anxietatea, toate grijile, toate preocupările, odată și pentru totdeauna], căci El Însuși îngrijește de voi [El vă veghează cu grijă].” (1 Petru 5:7, Biblia amplificată)

Pacea care întrece orice pricepere este o experiență extraordinară (Filipeni 4:7). Atunci când, ținând cont de situația în care te afli, ar trebui să fii supărat, panicat, tulburat și îngrijorat, dar, cu toate acestea, tu ai pace, este ceva inexplicabil. Lumea tânjește după o astfel de pace. Nu o poți cumpăra, căci nu este de vânzare. Acesta este un dar de la Dumnezeu, primit atunci când ai o relație profundă și trainică cu El, ceea ce duce la o bucurie inexprimabilă.

Pacea apare atunci când Îi încredințezi Domnului povara ta – atunci când alegi să Îi predai Lui îngrijorările tale, în loc să le ții pentru tine. Cu cât faci mai repede acest lucru, cu atât mai bine. De îndată ce te confrunți cu o problemă, încredințează-I-o lui Dumnezeu. Nici măcar nu te gândi să le rezolvi de unul singur. Cu cât mai mult aștepți să o faci, cu atât mai greu îți va fi să scapi de îngrijorare și neliniște.

Fiindcă Dumnezeu a promis că El ne va fi mereu alături, putem avea o pace și o bucurie de nedescris… chiar și în mijlocul încercărilor. Numai El ne poate oferi asta. Asta înseamnă să ai o pace care întrece orice pricepere.


Credinciosul care are parte de pacea Domnului datorită relației sale cu Isus se poate bucura de pace chiar și când trece prin cele mai grele momente din viața sa.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon