Pentru Dumnezeu, nimic nu este prea greu

Pentru Dumnezeu, nimic nu este prea greu

„Ah, Doamne Dumnezeule, iată, Tu ai făcut cerurile și pământul cu puterea Ta cea mare și cu brațul Tău întins: nimic nu este [prea greu] de mirat din partea Ta!” (Ieremia 32:17, Biblia amplificată)

Sunt foarte multe lucruri pe care ne e imposibil să le facem doar prin propriile noastre puteri. Însă, cu Dumnezeu – cu puterea Lui – orice este posibil. Pentru Dumnezeul nostru, nimic nu este prea greu!

Dumnezeu Își dorește ca noi să credem în lucruri mărețe. El vrea ca așteptările noastre și planurile pe care ni le facem cu privire la El să fie atât de mărețe, încât să ne lase fără suflare. Atunci când suntem apropiați de Dumnezeu, putem avea visuri mărețe deoarece El poate face orice. În Iacov 4:2, ni se spune că nu avem fiindcă nu cerem. Putem (și ar trebui) să cerem cu îndrăzneală.

Poate vei spune: Nu am darurile sau talentele necesare pentru a realiza lucruri mărețe în viață. Adevărul este că Dumnezeu nu îi cheamă pe cei pregătiți, ci El îi pregătește pe cei chemați. Dacă te pui la dispoziția Sa, Dumnezeu Se va folosi de viața ta în moduri inimaginabile.

Nu Îl limita pe Dumnezeu prin ceea ce poate face în viața ta acum. Fă un pas prin credință plin de îndrăzneală și crede că El poate face ceva mai mare decât ai crezut tu vreodată că ar fi posibil. Planul Său pentru viața ta este nespus mai măreț și depășește tot ceea ce ai putea cere tu sau orice lucru la care te-ai putea gândi. Spune doar: „Doamne, sunt deschis la orice ai avea pentru viața mea. Am încredere că Tu îmi vei da tot ceea ce am nevoie pentru a împlini planurile mărețe pe care le ai pentru mine. În numele lui Isus!”


Când nu te simți capabil sau pregătit, bazează-te pe Domnul și primește puterea Sa. El îți va da tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza mai mult decât ți-ai imaginat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon