Prin Hristos care mă întărește

Prin Hristos care mă întărește

Pot totul în Hristos, care mă întăreşte. —Filipeni 4:13

Filipeni 4:13 este un verset foarte cunoscut, adesea scos din context. El spune: „Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.” Asta nu înseamnă că poți să faci tot ce vrei tot timpul doar pentru că așa îți dorești. Pavel vorbea în mod specific despre modul în care el a putut, prin puterea lui Hristos, să fie mulțumit indiferent de circumstanțele sale.

Cred că, prin harul lui Dumnezeu, putem face tot ce trebuie să facem în viață. Cred că este o mentalitate pe care trebuie să o avem. Nu e nimic prea greu pentru tine dacă îți pui încrederea în Dumnezeu. Poți să faci față la orice obstacol care îți iese în cale deoarece Dumnezeu promite că El nu îți va da mai mult decât poți duce.

Așa că păstrează o atitudine pozitivă, indiferent unde te afli acum, indiferent de problemele prin care treci. Înveselește-te – Dumnezeu este de partea ta! Nu te mai supăra din cauza lucrurilor pe care nu le poți schimba.

Dumnezeu vrea să știi că El are un plan individual pentru viața ta și El vrea să accepți planul Său unic pentru tine și să nu-l compari cu al altora. Trebuie să ai încredere că Dumnezeu știe mai multe decât tine despre ce ai nevoie și cât poți duce. La urma urmei, El te cunoaște mai bine decât știi tu!


Rugăciune

Doamne, precum Pavel, doresc ca mulțumirea mea să vină de la Tine, nu din circumstanțele mele. Arată-mi în fiecare zi că planurile Tale pentru mine sunt perfecte și că nu am de ce să mă îngrijorez.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon