Protecția oferită de Dumnezeu

Protecția oferită de Dumnezeu

„Cel ce stă [în locul secret] sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui Atotputernic [a Cărui putere niciun dușman nu îi poate rezista].” (Psalmii 91:1)

Prezența lui Dumnezeu este un loc secret în care putem locui în pace, în care ne simțim în siguranță și unde putem intra în odihna Domnului. Când ne petrecem timpul rugându-ne, căutându-L pe Dumnezeu și locuind în prezența Sa, ne aflăm în acel loc secret.

Atunci când noi locuim în Hristos sau locuim în locul secret, nu mergem doar ocazional acolo, ci ne stabilim permanent în acest loc de refugiu. Acesta este locul spre care fugim atunci când suferim, ne simțim copleșiți sau ne lasă puterile. Acesta este locul spre care fugim atunci când suntem tratați urât sau suntem persecutați, sau când avem o greutate. Tot acesta este și locul unde aducem mulțumire și slavă pentru bunătatea oferită de Dumnezeu în viețile noastre. Mie îmi place să spun că prezența lui Dumnezeu este primul loc „de urgență” în care mă duc când am orice fel de problemă.

E important să fim puternic ancorați în Dumnezeu – să cunoaștem Sursa ajutorului pe care-l primim în orice situație. Cu ajutorul lui Dumnezeu, putem avea propriul loc secret în care să găsim pace și siguranță numai dacă ne bazăm pe Dumnezeu și ne încredem în El în totalitate. Niciodată nu suntem mai departe de un singur gând față de prezența lui Dumnezeu!


Dumnezeu vrea să ne refugiem sub umbra protectoare a aripilor Sale. El vrea ca noi să fugim la El.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon