Pune-ți încrederea în Cine trebuie

Pune-ți încrederea în Cine trebuie

„Unii se bizuiesc pe carele lor, alţii, pe caii lor, dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru.” (Psalmii 20:7)

Credința are multe fațete. Cea mai minunată dintre ele este încrederea! Încrederea este ceva ce noi oferim și prin urmare, noi suntem cei care decidem în cine sau în ce să ne punem încrederea.

Tu în ce îți pui încrederea? Ți-o pui în locul de muncă, în șeful tău, în bani sau în prieteni? Poate că îți pui încrederea în tine însuți, în reușitele tale, în inteligența ta, în abilitățile sau posesiunile tale. Să știi însă că toate acestea sunt trecătoare, Dumnezeu fiind singurul care nu Se schimbă. El este Stânca noastră care nu poate fi mutată.

Ca și copii ai lui Dumnezeu, putem avea siguranța că El ne va izbăvi din orice necaz, așa cum știm că a făcut-o întotdeauna. Cunoscând acest adevăr, putem să ne punem încrederea în Cine trebuie, adică doar în Dumnezeu.

Încrederea aduce liniște, deoarece Domnul ne dă pacea Lui. Încrederea aduce claritate, pentru că ne face să nu ne bizuim pe înțelepciunea noastră. Încrederea ne face să nu ne panicăm sau să renunțăm. Încrederea este credința că Dumnezeu este bun și că El face toate lucrurile să lucreze spre binele nostru.

Alege să îți pui încrederea în Dumnezeu și vei fi binecuvântat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon