Rămâi optimist

Rămâi optimist

„Căci [dat fiind faptul că] este un om nehotărât [ezitant, sceptic, șovăielnic] [el este] și nestatornic în toate căile sale [cu privire la ceea ce gândește, ceea ce simte, hotărârile pe care le ia].” (Iacov 1:8, Biblia amplificată)

Dacă Îi prezentăm Domnului preocupările noastre în timp ce ne rugăm, iar apoi continuăm să ne îngrijorăm din pricina acestora, înseamnă că, de fapt, ne contrazicem credința. Rugăciunea este o forță pozitivă, pe când îngrijorarea este o forță negativă. Dacă le adunăm pe cele două, rezultatul obținut va fi zero. Nu știu cum e la voi, dar eu nu vreau să am zero puteri, astfel, cu ajutorul lui Dumnezeu, eu aleg să nu amestec rugăciunea cu îngrijorarea.

Cu toate că vrem să trăim o viață folositoare, plină de putere, mulți oameni nu au nicio putere, deoarece amestecă întotdeauna lucrurile pozitive cu cele negative. Aceștia au o mărturie pozitivă pentru o vreme, după care au o mărturie negativă pentru o perioadă. Aceștia se roagă o perioadă, după care se îngrijorează pentru o perioadă. Au încredere o perioadă, după care, o perioadă, se îndoiesc. Drept urmare, aceștia merg înainte, apoi dau înapoi, nefăcând niciun progres vreodată.

Haideți să nu amplificăm răul, ci să amplificăm binele! Haideți să promovăm lucrurile bune pe care le face Dumnezeu vorbind despre ele, având gânduri pozitive, o atitudine pozitivă prin ceea ce rostim și ceea ce facem!

Ce-ar fi să iei decizia de a rămâne optimist prin a te încrede în Dumnezeu și a refuza să te îngrijorezi?


Exersează cum să rămâi optimist în fiecare situație în care te afli. Chiar dacă nu te afli într-o situație prea bună, așteaptă-te ca Dumnezeu să scoată ceva bun din ea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon