Să ai o inimă dornică

Să ai o inimă dornică

„Natan a răspuns împăratului: ‚Du-te și fă tot ce ai în inimă, căci Domnul este cu tine.’” (2 Samuel 7:3)

O inimă dornică este una care „vrea să”. Dacă vrem să facem ceva cu adevărat, cumva, vom găsi o cale de a face acel lucru. Cu ajutorul lui Dumnezeu și având o inimă dornică, putem avea o relație apropiată cu El, ne putem menține casa curată, putem face economii, putem scăpa de datorii, sau ne putem împlini orice alt scop pe care ni l-am ales în viață. Victoria sau eșecul nostru depind foarte mult de disponibilitatea noastră.

De multe ori, dăm vina pe diavol pentru eșecurile noastre, sau pe alți oameni, pe trecutul nostru și așa mai departe. Însă este posibil ca noi să nu prea avem disponibilitatea necesară pentru a reuși.

Dacă vrei cu adevărat să fii mai aproape de Dumnezeu, cred că vei fi. Inima ta dornică te va face să Îl cauți cu o pasiune înnoită. Astfel, vei alege să petreci timp în fiecare zi rugându-te și studiind Cuvântul lui Dumnezeu. El îți va vedea inima și se va apropia de tine chiar în timp ce și tu te apropii de El.


Poate că nu avem întotdeauna chef să facem ceea ce vrem să facem, dar deciziile nu trebuie să le luăm bazându-ne pe sentimente.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon