Sabia Duhului

Sabia Duhului

„Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.” (Efeseni 6:17)

Atacurile diavolului împotriva bisericii sunt mai intense în zilele noastre decât oricând altcândva. Mulți oameni se confruntă cu încercări puternice la nivelul minții și trec prin atacuri de panică.

Un om care învață cum să rămână în Cuvântul lui Dumnezeu și care îi permite Cuvântului să locuiască în el, mânuiește o sabie cu două tăișuri, cu care poate intra în bătălie. A rămâne înseamnă a sta, a persevera, a fi statornic. Dacă acorzi Cuvântului o mică parte din viața ta, vei cunoaște parțial adevărul și vei experimenta o libertate limitată. Dar cei care rămân în Cuvânt vor cunoaște adevărul în întregime și vor exprima libertate deplină.

Timp de mulți ani, viața mea era un dezastru, deoarece eram nepăsătoare față de Cuvântul lui Dumnezeu. Eram o creștină care Îl iubea pe Dumnezeu și era activă în lucrările bisericii, dar nu aveam nicio biruință, deoarece nu cunoșteam Cuvântul. Din fericire, pot mărturisi acum că sunt biruitare și îmi dau seama care sunt atacurile diavolului, datorită Cuvântului.

Învață Cuvântul și permite-I Duhului Sfânt să te facă să rostești Cuvântul, să îl cânți și să meditezi la pasaje pe care simți că El ți le pune pe inimă.

Dacă mânuiești sabia și nu o ții în teacă, vrăjmașul nu se va apropia de tine. Rostește Cuvântul!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon