Trebuie să gândești pozitiv

Trebuie să gândești pozitiv

„… tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună și orice laudă, aceea să vă însuflețească [gândiți-vă numai la aceste lucruri].” (Filipeni 4:8, Biblia amplificată)

Dacă vrei să-ți îmbunătățești viața, unul dintre primele lucruri pe care le poți face este să-ți îmbunătățești gândirea. Atunci când alegem să fim optimiști, căpătăm o putere extraordinară. Dumnezeu este optimist, iar, pentru a ne putea apropia de El, este important să fim în acord cu El (Amos 3:3) și să gândim pozitiv.

A avea o mentalitate și o atitudine pozitive nu înseamnă că nu înfrunți realitatea sau că ignori problemele reale. Înseamnă doar că ești de acord cu ceea ce scrie în Cuvântul lui Dumnezeu și că te bazezi pe promisiunile Sale, nu pe ideile negative și deprimante ale lumii.

Nu uita că, pe parcursul vieții Sale, Isus S-a confruntat cu greutăți majore, inclusiv cu atacuri la persoană, dar, cu toate acestea, a rămas optimist. El avea mereu la îndemână un comentariu sau un cuvânt plin de încurajare. El le dădea mereu speranță celor de care Se apropia. Putem urma și noi acum acest exemplu. Atunci când alegem să avem o mentalitate pozitivă, ne păstrăm niște așteptări optimiste și purtăm conversații pline de optimism, urmăm exemplul pe care ni l-a oferit Isus și astfel, ne apropiem de Tatăl nostru ceresc.


Viața ta va fi influențată de gândirea pe care o ai.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon