Umblă în același har ca Isus

Umblă în același har ca Isus

Şi Isus creştea în înţelepciune, în statură, şi era tot mai plăcut înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor. – Luca 2:52

Încă din copilărie, Isus a umblat în harul supranatural al lui Dumnezeu și al oamenilor. De fapt, era așa de popular că abia își găsea timp să fie singur pentru a se ruga și a avea părtășie cu Tatăl lui Ceresc. Chiar cei care nu credeau în El ca și Unsul au recunoscut că avea favorul lui Dumnezeu.

Soldații trimiși de farisei să Îl aresteze pe Isus, s-au întors spunând: „Niciodată n-a vorbit vreun om ca Omul acesta” (Ioan 7:46). Până la sfârșitul vieții Sale, chiar și când era pe cruce, oamenii au recunoscut că Dumnezeu era cu El (vezi Luca 23:47-48).

Același har este disponibil și pentru noi. Nu trebuie să uităm că, indiferent ce se întâmplă, noi putem avea favoare inaintea ui Dumnezeu și a altor oameni (vezi Luca 2:52). Însă, ca multe alte lucruri bune din viață, pentru a primi harul Lui Dumnezeu trebuie să ne punem încrederea în El.

Trăiește astăzi prin credință, fiind convins că Dumnezeu îți va da favoarea pe care a avut-o și Isus. Indiferent de circumstanțele care apar în viața ta, crede-L pe Dumnezeu pentru favor supranatural.

Rugăciune

Doamne, știu că același har care a fost peste Isus este disponibil și pentru mine. Ajută-mă să umblu în credință ca să am favoare înaintea Ta și înaintea oamnilor. 

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon