Urmărește o viață de sfințire

Urmărește o viață de sfințire

Ci, după cum Cel ce v-a chemat este sfânt, fiţi şi voi sfinţi în toată purtarea voastră. – 1 Petru 1:15

Cred că ar trebui să fim puțin mai atenți decât suntem, cu felul în care trăim. Nu că ar trebui să ajungem în extrema de a trăi în frică, ci atenți într-un mod plăcut Domnului, nu într-unul legalist.

Pentru că nu suntem atenți cine sunt prietenii noștri, ce programe de televiziune și ce filme urmărim, ce fel de cărți citim, ce muzică ascultăm, cum ne cheltuim banii, și ce facem cu timpul noastru, putem sfârși trăind într-un mod în care ne irosim viața.

Ca și creștini, trebuie să urmărim sfințirea și să realizăm că suntem sfințiți, ceea ce înseamnă că suntem puși deoparte pentru Dumnezeu. De fapt, în momentul în care Îl acceptăm pe Isus ca Mântuitor și Salvator suntem sfințiți de Duhul Sfânt și puși deoparte pentru scopul dat de  Dumnezeu. Și dacă nu ne împlinim scopul sau dacă  nu urmărim împlinirea scopului nostru, ne vom simți goi și frustrați.

Te  îndemn astăzi să-ți fixezi ca scop sfințirea. Când  te vei confrunta cu decizii provocatoare, întreabă-L pe Dumnezeu ce să faci și alege calea sfințirii pe care El o pune înaintea ta.

Rugăciune

Isuse, ajută-mă să fiu conștient de orice ar putea să mă tragă deoparte de la o viață de sfințire. Cu ajutorul și călăuzirea Ta, doresc să trăiesc atent, urmând calea sfințirii pe care o ai pentru mine. 

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon