Verificări Și Măsurări

Verificări și măsurări

Multă pace au cei ce iubesc Legea Ta. (Psalmul 119:165)

Am scris de mai multe ori în acest devoțional despre faptul că Dumnezeu ne călăuzește uneori prin circumstanțe. Acest lucru este cu siguranță adevărat, dar trebuie să fim echilibrați pe măsură ce căutăm să auzim și să ascultăm vocea Lui prin circumstanțe. Nu recomand să folosești doar circumstanțele pentru a discerne voia Domnului. Ar trebui să luăm în considerare și pacea și înțelepciunea, pe care le-am mai abordat. Acestea sunt modalități majore prin care auzim de la Dumnezeu și nu ar trebui să le ignorăm niciodată. O circumstanță ar putea părea o ușă deschisă, dar nu ar trebui să trecem prin ușă decât dacă avem pace.

Ghidarea după circumstanțe ne poate cauza probleme. Satana poate aranja împrejurări așa cum o poate face și Dumnezeu, pentru că are acces la tărâmul natural în care trăim. Prin urmare, dacă ne ghidăm doar după circumstanțe, fără să luăm în considerare alte modalități prin care Îl putem auzi pe Dumnezeu, putem cădea în înșelăciune.

Știm că nu putem merge împotriva Cuvântului lui Dumnezeu. Trebuie să fim conduși de pace și să umblăm în înțelepciune. Este ușor să faci o „verificare lăuntrică” rapidă pentru a testa nivelul de pace din inima ta înainte să permiți circumstanțelor să te conducă. Cel mai sigur mod de a auzi de la Dumnezeu este acela de a combina metodele biblice de călăuzire a Duhului și de a le permite să servească drept barometru. Este mereu cel mai bine să iei în considerare întregul sfat al Cuvântului lui Dumnezeu și să nu încerci niciodată să găsești părți care să fie de acord cu ceea ce ți-ai dori.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Ghidează-te mereu după pace când ai de luat decizii.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon