Premaknite se naprej in ugotovite

Človekovo srce načrtuje svojo pot, a Gospod vodi njegove korake in ti so zanesljivi.  (Pregovori 16,9)  

Ljudje me pogosto sprašujejo, kako naj ugotovijo, kakšna je Božja volja zanje. Nekateri zapravijo nekaj let, ko čakajo, da bi slišali glas ali sprejeli nadnaravno usmeritev. Običajno pa je bolj praktično kot to dvoje slišati Boga v svojem srcu. Zato jim povem, naj stopijo iz okvira in ugotovijo.

Že na začetku potovanja z Bogom sem Mu želela služiti. Čutila sem, da me je poklical, a nisem vedela, kaj točno naj naredim, zato sem izkoristila ponujene priložnosti.

Mnoge izmed njih mi niso bile pisane na kožo, a sem še naprej poskušala druge, dokler nisem našla področja, ki mi je ustrezalo. Kar oživela sem navznoter, ko sem končno dobila priložnost, da podelim Besedo. Poučevanje me je veselilo in bilo je očitno, da mi je Bog dal to sposobnost. Takrat sem vedela, da sem našla svoje mesto služenja.

Včasih je edina pot, kako odkrijemo Božjo voljo, da stopimo iz ustaljenih okvirov in opazujemo, preskušamo, ugotavljamo. Če ste molili glede situacije in ne veste, kaj bi morali storiti, naredite korak vere. Ne bojte se narediti napake. Opogumite se in Bog vas bo vodil.

Kratka molitev

Bog, zaupam Ti. Vem, da boš usmerjal moje korake. Zato se ne bojim premakniti naprej in ugotoviti, kaj imaš zame.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon