Razvijajte svoje zmožnosti in ukrepajte zdaj

Karkoli že delate, delajte iz srca (iz duše), kot da delate za Gospoda, ne za ljudi. (Kološanom 3,23)

Morda veste, da vas je Bog ustvaril s čudovitimi zmožnostmi, ampak ne smete se tu ustaviti. Morate razvijati svoje zmožnosti.

Prepričana sem, da je mnogo ljudi nesrečnih, ker niso naredili nič, da bi razvili svoje zmožnosti. Če bi radi videli svoje zmožnosti razvite do vse polnosti, ne čakajte, dokler se vam ne zdi vse popolno. Naredite nekaj zdaj. Začnite polagati roke na vse, karkoli je pred vami.

Svojim zmožnostim dajete neko obliko, ko jih začnete uporabljati. Če si v srcu želite poskusiti novo priložnost, stopite naprej in ugotovite, ali vas je Bog obdaril, da to naredite. Nikoli ne boste odkrili vseh svojih sposobnosti, če ne boste nikoli ničesar poskusili.

Želim vas opogumiti, da se uprete strahu, ko delate korak vere, da bi razvili svoje sposobnosti. Božja popolna ljubezen prežene strah. Zato nam ni treba ohrometi zaradi strahu, da bomo zgrešili ali naredili napako. Morda se počutite varne v svojem območju lagodja, a tako vam nikoli ne bo uspelo razviti vseh sposobnosti oziroma ne morete biti izpolnjeni s tem, kar delate. Zato se trdno odločite, da boste vstopili v to, v kar čutite, da vas Bog vodi.

Nosite ogromno od Boga danih zmožnosti. Skozi vaše življenje želi On sam narediti več, kot ste si sami kdajkoli zamišljali, toda to zahteva vaše sodelovanje. Stopite korak naprej in Mu danes zavzeto služite.

Kratka molitev

Gospod, z vsem, kar delam, želim zavzeto služiti Tebi. Hvala, ker me spodbujaš, da stopim naprej in nekaj ukrenem, da razvijam čudovite zmožnosti, ki si mi jih dal.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon