Sledite drobnim spodbudam

Tvoja ušesa bodo slišala za teboj besedo, ki bo pravila: »To je pot, po njej hodite!« če boste morali iti na desno ali na levo. (Izaija 30,21)

Sveti Duh nas vedno želi voditi skozi življenje, ampak mi smo včasih tako osredotočeni na navidezno »velike« stvari, da preslišimo Njegov vsakodnevni šepet in drobne spodbude.

Nekega dne sem se vračala dom`ov. Nameravala sem se ustaviti za skodelico kave, ko sem močno začutila, da moram poklicati svojo tajnico in jo povabiti na kavo. Ko sem jo poklicala, je rekla: »Tu sem stala in pomislila, da bi se mi prav zdaj prilegla skodelica dobre kave.«

Vidite, Bog ji je položil željo v srce, ampak On je želel delati preko mene. Nisem slišala glasu, nisem videla angela niti nisem imela vizije. Imela sem preprost notranji občutek ali misel, naj jo povabim na kavo.

Na enak način želi Gospod blagoslavljati ljudi v vašem življenju. Spodbujam vas, da ohranjate srce, ki je občutljivo na Njegov glas. Sledite majhnim vzgibom in spodbudam. On bo govoril vašemu srcu in vas vodil po poti, po kateri naj bi hodili.

Kratka molitev

Sveti Duh, odločam se, da bom utišal samega sebe, tako da bom lahko slišal Tvoj šepet in drobne spodbude. Pokaži mi, kako lahko blagoslavljam druge.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon