Sprejmite Božje ozdravljenje v celotno bitje

Ljubi, molim, da bi ti šlo v vsem dobro in [da bi bilo tvoje telo] zdravo, kakor gre dobro [kakor jaz vem] in uspešno tvoji duši. (3 Janez 1,2)

Naše celotno bitje – duh, duša in telo – je Bogu zelo dragoceno in igra pomembno vlogo v Njegovem načrtu. Zaupal nam je odgovornost, da ohranjamo in vzdržujemo vsak del. Pridejo pa časi, ko to, kar lahko naredimo, ni dovolj, in moramo zaupati Bogu, da bo naredil, kar edino On lahko naredi.

Morda potrebujete telesno ozdravljenje, kot sem ga jaz, ko sem se borila z rakom dojke v osemdesetih letih preteklega stoletja. Morda pa potrebujete mentalno ali čustveno ozdravljenje, kot sem ga jaz, ker sem kot otrok leta doživljala zlorabe. Karkoli je, Božja beseda nam zagotavlja, kar On želi: da okusimo zdravje v vsakem delu svojega bitja.

Ko smo bolni ali pa je naše zdravje kakorkoli ogroženo, nam to preprečuje, da bi delali, v kar nas je Bog poklical, in da bi užili življenje, ki nam ga je namenil. Bog je načrtoval čudovito prihodnost za

nas. Biti zdravi – telo, duša in duh – je pomemben del pripravljenosti, da naredimo, v kar nas je poklical. Danes molite za Njegovo ozdravljajočo moč.

Kratka molitev

Bog, tako vesel/-a sem, ker skrbiš za vsak del mojega bitja. Sprejemam Tvojo čudovito ozdravljajočo moč na vsako področje, ki je bilo poškodovano.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon