Господь підіймає мою голову

Господь підіймає мою голову

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Господи, щит Ти для мене та слава моя, і мою голову Ти підіймаєш! – Псалом 3:4

Бог має для вас чудовий задум і неймовірне покликання. Він прагне, щоб ви кожного дня насолоджувалися своїм життям. Господь не бажає, щоб ви просто існували з духом важкості, відчаю, депресії чи збентеження. Добра новина полягає в тому, що ваше ставлення й світогляд можуть змінитися водночас, якщо ви сподіватиметеся на Бога й дозволите Йому підняти вашу голову.

Автор псалмів каже, що Бог — то «щит для мене та слава моя, і мою голову Ти підіймаєш». Лише поміркуйте над фразою «мою голову Ти підіймаєш». Коли хтось ходить надутий і насуплений, з понуреною головою, ми робимо висновок, що людина сумує або чимось пригнічена. Якщо ви саме так почуваєтеся зараз, то знайте: Бог уже сьогодні може підняти вашу голову й піднести ваш дух.

Пам’ятайте, Господь має чудовий план для нашого майбутнього й надію для кожного з нас. Оскільки Він завжди з нами поруч, то можемо мислити й говорити згідно з Його волею. У будь-якій найсумнішій ситуації ми спроможні лишатися позитивними. Навіть коли в нашому житті складаються важкі або неприємні обставини, ми можемо надіятися на те, що Бог поверне їх нам на добро, як, до речі, обіцяє у Своєму Слові.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, Ти — моя слава. Ти підіймаєш мою голову. Я приймаю рішення дивитися винятково на Тебе. Допоможи мені, будь ласка, зосередитися на Тобі й вірити, що вже сьогодні Ти почнеш здійснювати Свій чудовий план у моєму житті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon