Прийміть Святого Духа, а разом із Ним — і силу прощати

Прийміть Святого Духа, а разом із Ним — і силу прощати

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Сказавши оце, Він дихнув, і говорить до них: Прийміть Духа Святого! – Іван 20:22

Господь бажає, щоб наше серце сповнювало прощення. Ми повинні бути готові коритися Богові й пробачати будь-яку образу, від найменшої до найбільшої. І байдуже, наскільки сильно диявол намагається отруїти наш розум за допомогою відчуття гіркоти й непрощення. Зазвичай набагато легше це сказати, ніж зробити, але Бог не очікує, що ви спробуєте досягти цього самотужки.

Ви не спроможні пробачити своїм кривдникам без допомоги Святого Духа. Це надто важко зробити власними силами, та якщо ви на ділі готові до цього кроку, то Бог пошле Свого Святого Духа вам на допомогу. Мусите змиритися й бути готовими почати закликати до Нього, прохаючи про допомогу.

В Євангелії від Івана 20:22 розповідається про те, як Ісус дихнув на Своїх учнів і мовив: «Прийміть Святого Духа!» Одразу після цього Він наказав учням пробачити своїм винуватцям. Так само Він велить чинити й нам. Господь прагне наповнити вас Святим Духом і дати можливість пробачати, але вам доведеться попрохати Його вилити на вас Свого Духа й відтак прийняти Його. Якщо ви готові до цього, то, звісно, отримаєте від Бога силу й здатність звільнитися від будь-якої гіркоти або непрощення, що вкоренилися у вашому серці. Попросіть Господа дихнути на вас і наповнити Святим Духом, щоб ви могли вільно й легко пробачати своїм кривдникам — тим, хто завдав вам болю.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я готовий. Дихни на мене й наповни Своїм Святим Духом. Я хочу прийняти абсолютну, безмежну силу Святого Духа й навчитися прощати.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon