Як зробити «звичайні» речі святими

Як зробити «звичайні» речі святими

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Один вирізнює день від дня, інший же про кожен день судить однаково. Нехай кожен за власною думкою тримається свого переконання. – До Римлян 14:5

Ми, послідовники Ісуса Христа, маємо віддати все своє життя Богові й у всьому догоджати Йому (До Колосян 1:10). Та чомусь до звичайних, повсякденних клопотів ми ставимося інакше, ніж до більш «духовних» речей, які допомагають краще почуватися й виглядати більш «свято» перед Богом.

Нам варто усвідомити, що, по суті, немає ніякої відмінності між речами, які ми вважаємо звичайними й повсякденним, і тим, що нам здається святим. Різниця між ними існує тільки в нашому розумі й сприйнятті. Все, що ми робимо, то маємо присвятити, або віддати, Господові. Якщо при цьому наше серце чисте й сповнене любові, то й діло, яким ми займаємося, стає святим. Ваші звичні повсякденні справи, прикладом, поход у продовольчий магазин, можуть бути так само святими, як і молитва, за однієї умови: ви робите це для Божої слави й честі.

Послання до Римлян, 14 розділ, — надзвичайний уривок зі Святого Письма, що може принести вам свободу в цій сфері. Поділюся з вами своєю власною інтерпретацією п’ятого й шостого вірша. Існує дві категорії людей. Одна людина сприймає молитву й вивчення Біблії як більш святу справу, ніж звичайні, повсякденні завдання, чи доручення. Тоді як інша живе у справжній свободі в Господі й ставиться однаково до справ обох видів (ніби для неї усе святе), адже все, що вона робить — робить як для Господа.

Замість віддати Богові лише частину свого життя, вже сьогодні прийміть рішення: все, до чого ви прикладатимете руку, буде святим, бо все це ви присвячуватимете Господові, віддаватимете Йому як жертву.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я прагну, щоб усе моє життя, а не якась його частина, було святим. Я віддаю всі свої повсякденні вчинки як жертву Тобі. Усім своїм життям я прагну шанувати Тебе й приносити Тобі честь і славу.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon