Нехай мир панує у вашому житті

Нехай мир панує у вашому житті

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І нехай мир Божий панує у ваших серцях, до якого й були ви покликані в одному тілі. І вдячними будьте! – До Колосян 3:15

У всіх нас, людей, є емоції — від них нікуди не втечеш. Я вірю, що однією з головних цілей кожної віруючої людини має бути емоційна стабільність. Ми повинні шукати Бога, і тоді навчимося управляти власними емоціями, замість дозволяти їм керувати нами.

Уявіть собі таку ситуацію: ви пішли у торговельний центр по конкретний потрібний вам товар. Напередодні перед Господом ви прийняли рішення вилізти з боргів, а тому слідкуєте за своїми витратами й не купуєте різного непотребу. Та раптом, як на замовлення, під час вашого походу по крамницях виявляється, що багато компаній, брендів вирішили влаштувати грандіозний розпродаж. Вони пропонують неймовірну знижку в розмірі 50 відсотків на товари, що вже і так були в категорії «розпродаж». Що ви робитимете? Чи прислухаєтеся ви до власних емоцій і піддастеся їм, або ж почекаєте, допоки вони вщухнуть, і тільки тоді зробите свій вибір щодо покупок?

Господь воліє, щоб усі свої рішення ви приймали, керуючись миром і спокоєм у серці. Коли ви дозволяєте Божому миру панувати у вашому житті, це нерідко означає, що вам доведеться трохи почекати, допоки емоції вщухнуть. Відчувши, що заспокоїлись, ви знову можете поміркувати, чи правильне рішення приймаєте. Не дозволяйте своїм емоціям вирішувати щось замість вас. Завжди керуйтеся Божим миром, що сповнює ваше серце.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я прагну дозволити Твоєму миру панувати в моєму серці. Я не хочу приймати рішень, спираючись на власні відчуття й емоції. Я мірю тихо й спокійно обирати стежки, якими Ти спонукаєш мене йти.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon