Bog je za tebe

Bog je za tebe

„Neka te Gospod blagoslovi i neka te čuva! Neka te Gospod obasja licem svojim i milostiv [ljubazan, milostiv i milosrdan] ti bude! Neka podigne Gospod [odobravajuće] lice svoje k tebi i dadne ti mir!“ —Brojevi 6:24-26

Moramo govoriti afirmativne, ohrabrujuće riječi drugim ljudima i oživjeti ovaj blagoslov u Brojevima 6:24-26 „Neka te Gospod blagoslovi i neka te čuva! Neka te Gospod obasja licem svojim i milostiv [ljubazan, milostiv i milosrdan] ti bude! Neka podigne Gospod [odobravajuće] lice svoje k tebi i dadne ti mir…“ Drugim riječima Bog ti se smiješi. Razmisli o tome. Svaki put kad se nasmiješiš nekome, zapravo im govoriš: “Ja sam za tebe. Prihvaćam te. Super si!“

Bog nije samo za tebe, On ti se osmjehuje. Voli te! Ovo mora biti jako duboko ukorijenjeno u tvom srcu da ti ga ništa ne može oduzeti.

Kad si ukorijenjen u Božjoj ljubavi, On će ti pomoći da ustaneš u vjeri i hodaš u poslušnosti Njemu. Ali, ne možeš ići ispred Njega i pokušavati činiti dobra djela na svoju ruku. Moraš poznavati Riječ da bi znao tko si u Kristu.

U Psalmu 18:19 David kaže: “Bog je zadovoljan sa mnom [omilio sam Mu].“ On nije bio savršen, ali je znao da je mio Bogu. Bog je i s tobom zadovoljan. Čuvaj tu istinu duboko u svom srcu. On se smiješi nad tobom i jako te voli. Bog je za tebe!


Molitva

Bože, hvala Ti što si za mene i ljubiš me. Hvala Ti što se smiješiš nadamnom. Tvoja ljubav mi je promijenila život i znam da će me mijenjati i dalje dok rastem u Tebi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon