Bog može počistiti svaki nered

Bog može počistiti svaki nered

„ A bez vjere nemoguće mu je ugoditi; jer tko Bogu pristupa, mora povjerovati da On jest i da je nagraditelj onih koji ga traže.“ – Hebrejima 11:6

Tijekom svog djetinjstva bila sam ozbiljno zlostavljana. Život mi je bio užasan! Ne sjećam se da sam ikad bila sretna do svojih dvadesetih godina. Moj um je bio u neredu, moje emocije su bile u neredu…sve je bio nered!

Ali, Bogu hvala, nisam ostala u tome! Bog je radio na meni, promijenio me i proveo me kroz sve. Sad imam jako dobar odnos s Bogom, pravu radost i mir, dobre odnose s porodicom i prijateljima i radim ono što me je Bog pozvao.

Hebreji 11:6 govore da je Bog nagraditelj onih koji ga traže. Otkrila sam da sve što ja žrtvujem da bih se približila Bogu ili poslušala Ga, primim mnogo puta više od Njega. Ono što dobijem od Njega je uvijek mnogo bolje.

Ti možeš reći: „Ali Joyce, ti ne znaš kroz što ja prolazim. Tako je teško!“

Razumijem – i ja sam prolazila neke zaista teške stvari. Ali Bog nagrađuje one koji Ga traže. Budi odlučan da Ga tražiš usred svojih nevolja. On je više nego moćan očistiti svaki tvoj nered!

Molitva:

Bože, vjerujem da možeš očistiti sav moj nered. Ne želim ostati zaglavljen u svojim nevoljama i zato Te danas tražim i očekujem da ćeš učiniti nešto dobro u meni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon