Bog otvara i zatvara vrata

Bog otvara i zatvara vrata

„I anđelu crkve u Filadelfiji napiši: “Ovo govori Sveti, Istiniti, Onaj koji ima ključ Davidov, Onaj koji otvara i nitko ne zatvara, i zatvara i nitko ne otvara.“ – Otkrivenje 3:7

U našim životima postoje kritična vremena kada posebno moramo znati jasan Božji glas. Nije uvijek lako razlikovati Njegov glas od našeg emocionalnog rezoniranja. Iz iskustva znam da Bog može otvoriti vrata mogućnosti koje nitko ne može zatvoriti i može zatvoriti vrata koja mi ne možemo otvoriti.

Provela sam mnogo godina pokušavajući ostvariti stvari koje sam željela. Rezultat je bila frustracija i razočaranje. Ali otkrila sam, kada mi ovisimo o Bogu, On će nam dati milost i olakšati nam stvari dok tražimo Njega i Njegovo savršeno vrijeme. Ako učiniš jedan korak u pogrešnom smjeru, On će ti to pokazati prije nego što odeš predaleko.

Budi svjestan da su Njegove misli iznad naših misli. Od početka vidi kraj. Svi Njegovi putevi su pouzdani i ispravni. Zna što ima smisla za tvoj život i On to može učiniti stvarnim. Slušaj Njegov glas i nećeš biti prevaren.

Molitva:

Bože, vjerujem da ćeš Ti otvoriti prava vrata u mom životu i zatvoriti pogrešna. Čak i kada ne znam što raditi, vjerujem da mogu čuti Tvoj glas i slijediti Tvoju volju.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon