Iskorači i saznaj

Iskorači i saznaj

„Srce čovječje smišlja svoj put, ali Gospod upravlja korake njegove.“ – Izreke 16:9

Ljudi me često pitaju kako mogu saznati što je Božja volja za njihov život. Neki provedu mnogo godina čekajući da čuju glas ili neki nadnaravni smjer, ali čuti Božji glas je obično mnogo praktičnije od toga. Ja im obično kažem da iskorače i saznaju.

U mom ranom hodu s Bogom, htjela sam Mu služiti i osjećala sam Njegov poziv nad svojim životom, ali nisam znala što točno ima za mene, pa sam isprobavala različite mogućnosti koje su mi bile na raspolaganju. Većina tih mogućnosti nije bila za mene, ali sam nastavila pokušavati različite stvari dok nisam našla područje koje mi odgovara. Napokon sam oživjela iznutra kad sam imala priliku dijeliti Riječ s ljudima. Našla sam radost u podučavanju i bilo je očito da mi je Bog dao tu sposobnost. Tada sam znala da sam našla svoje mjesto u službi.

Ponekad, jedini način za saznati Božju volju za naš život je vježbati ono što ja zovem ‘iskorači i saznaj’. Ako si se molio i čini ti se da ne znaš što trebaš napraviti, napravi korak u vjeri. Nemoj se plašiti da ćeš pogriješiti. Iskorači, a Bog će te voditi.


Molitva

Bože, vjerujem u Tebe i znam da ćeš usmjeravati moje korake, tako da se ne bojim iskoračiti i pronaći ono što imaš za mene.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon