Njegova milost će te provesti

Njegova milost će te provesti

„Pogrđuju li vas zbog imena Kristova, blago vama, jer Duh Slave, Duh Božji u vama počiva.“ – 1. Petrova 4:14

Jesi li nekad patio zbog toga jer si kršćanin? Jesu li te ismijavali, odbacivali, krivo shvaćali, branili tvoje promaknuće ili nešto gore?

Neki ljudi teško podnose kad se prema njima postupa pogrešno samo zato jer su kršćani, ali Bog to vidi u sasvim drugom svijetlu. Bog nikada ne očekuje da patimo za Njega bez Njegove pomoći. Možemo čvrsto vjerovati da nam svaki put kad nas zbog naše vjere u Krista na bilo koji način ponize ili obezvrijede, Bog nam daje dodatnu mjeru milosti za protutežu napadu. Postoji sila za prevladavanje!

Kada prepoznamo i ovisimo o Božjoj prisutnosti u svom životu, možemo proći kroz teške okolnosti i zadržati svoj mir i radost. Poput Šadraha, Mešaha i Abednega u Danijelu 3: 21–27, možemo ući u vatrenu peć, ili u probleme i borbe, a izaći van bez trunke dima, netaknuti plamenom.

Ako ostanemo stajati čvrsto i pouzdano vjerujemo Bogu u teškim vremenima, možemo biti sigurni da će Božja slava biti naša nagrada.


Izrazi dobrodošlicu Božjoj prisutnosti u svom životu i neka se tvoje srce uzbudi dok gledaš kako te Njegova milost osnažuje kroz svaku situaciju s kojom se suočavaš.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon