Prođi kroz svoje testove

Prođi kroz svoje testove

„Ali ti, Jahve nad Vojskama, koji pravedno sudiš, koji ispituješ srca i bubrege, daj da vidim kako se njima osvećuješ, jer Tebi povjerih parnicu svoju.“ – Jeremija 11:20

Čitav naš život ispunjen je izazovima koji testiraju našu odlučnost i kvalitetu našeg karaktera testovima koji nas mogu ojačati i dovesti u dublji odnos s Bogom. Pomažu nam uistinu spoznati sebe i locirati slaba područja u našem karakteru.

Kako se nešto testira? Primjenjuje se pritisak kako bi se utvrdilo je li nešto ispravno. Bog dopušta testovima ući u naš život kako bi razotkrili našu snagu i slabosti, a naš bi cilj uvijek trebao biti proći kroz testove, a ne izbjegavati ih. Testovi uvijek dolaze prije promocije! Ako želiš napredovati, morat ćeš proći i položiti testove koje ti Bog šalje.

Apostol Jakov izjavio je da testovi otkrivaju stvari koje su u nama (Jakov 1: 2-4), a ja sam zasigurno utvrdila da je to istina. Pokazuju nam područja u kojima smo sazreli u Bogu i područja u kojima još uvijek trebamo pomoć. To je dobra stvar, jer ne možemo postati bolji ni na jednom području ako ne znamo gdje su nam slabosti.


Karakter se uistinu otkriva pod pritiskom.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon