Što je veće protivljenje, to su veće mogućnosti

Što je veće protivljenje, to su veće mogućnosti

„Jer su mi se tamo otvorila velika vrata prilike za uspješnu službu [velika i koja obećavaju] i mnogo protivnika.“ – 1. Korinćanima 16:9

Svaki put kada Bog stavi novu ideju u naša srca ili nam da san, viziju ili novi izazov za naš život, neprijatelj će nam se suprotstaviti.

Bog nas stalno poziva na nove razine. Neke izgledaju velike i važne; dok se druge čine male i beznačajne. U bilo kojem slučaju, kada dođemo na novu razinu s Bogom, suočit ćemo se s novom razinom protivljenja, s đavlom.

Međutim, zajedno s protivljenjem dolaze i nove mogućnosti, a Bog je uvijek s nama, pa se ne moramo bojati. Neke stvari nam se mogu činiti prevelikima za nas, ali Bogu ništa nije nemoguće. Nije iznenađen ili uplašen s bilo čim, i s Njim možemo postići bilo koji izazov koji je pred nama.

Ako si odlučan dosegnuti nove razine u koje te Bog poziva, onda nemoj odustati kad se suočiš s protivljenjima. Umjesto toga, sjeti se, što je veće protivljenje – veće su mogućnosti ispred tebe. Budi odvažan i hrabar uz Duha Svetog jer je On uvijek s tobom.

Molitva:

Bože, ne dopusti mi oklijevati kad se suočim s protivljenjem. Znam da imaš veliki plan za mene i da velika protivljenja znače velike mogućnosti. Vjerujem Tebi i znam da me Ti možeš dovesti na nove razine vjere služeći drugima kroz Tvoju ljubav.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon