Ti imaš silu

Ti imaš silu

„Evo, dao sam vam vlast da gazite po zmijama i štipavcima i po svoj sili neprijateljevoj i ništa vam neće naškoditi.“ – Luka 10:19

Previše je nesigurnih i preplašenih vjernika, slabe odlučnosti i bolesnih sa stavom ‘ne mogu’. Muči ih nedostatak duhovne sile. Ti i ja ne moramo moliti Boga da nam da silu. Samo trebamo shvatiti i prihvatiti da nam je sila dana, a zatim iskoračiti u ono što nam već pripada. Možemo razviti i održavati ‘svijest o sili’ – oštar i snažan stav.

Bog nam je dao duhovnu silu za duhovno ratovanje. Duhovna snaga se oslobađa kad je naša vjera čvrsta. Kad hodamo s vjerom u Boga, svakoj situaciji možemo pristupiti u stavu pobjednika.

Stav pouzdanja će odisati iz nas kad budemo znali tko smo u Kristu, koliko nam On želi biti blizak i snagu za koju Biblija kaže da je naša po vjeri.

Želiš li biti moćan vjernik? Pokušaj svakoj situaciji u životu pristupiti s jednostavnom, dječjom vjerom – vjerujući da je Bog dobar, da ima dobar plan za tvoj život i da radi u svim tvojim okolnostima.


Ti imaš silu i autoritet u imenu Isus. Hodaj u snazi Njegovog imena koje pobjeđuje.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon