U vremenima krize

U vremenima krize

„I tko god prizove ime Gospodnje bit će spašen.“ – Djela 2:21

Prije mnogo godina, prije nego što je postojao zakon vezivanja pojasevima, moj prijatelj se jednog dana vozio sa svojim malim sinom kroz prometno križanje. Vrata automobila na suvozačevoj strani nisu bila dobro zatvorena, a on je oštro skrenuo. Vrata su se otvorila, a dječačić se otkotrljao ravno u promet! Posljednje što je moj prijatelj vidio bili su automobilski kotači iznad glave njegovog sina. Sve što je znao učiniti je viknuti: „Isuse!“

Zaustavio je automobil i dotrčao do sina. Na njegovo čuđenje, sin mu je bio savršeno dobro. No muškarac koji je vozio automobil koji je skoro udario dijete je bio histeričan.

„Ne ljuti se!“ rekao je moj prijatelj. “Moj sin je dobro. Hvala Bogu što ste uspjeli zaustaviti auto! ”

„Ti ne razumiješ!“ odgovorio je čovjek. „Nisam ni dodirnuo kočnice!“ Iako čovjek nije mogao ništa učiniti, Isusovo ime je prevladalo i dječakov je život pošteđen.

U vremenima krize zazovi Ime – Isus. Što više ti i ja vidimo koliko je vjeran On u vrijeme potrebe i krize, što više svjedočimo silu Njegovog imena nad situacijama i okolnostima, to se više raste naša vjera i pouzdanje. To nas približava Bogu.


Postoji sila u Isusovom imenu u svakoj krizi u kojoj se možeš naći.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon