Uhvati Božju viziju pobjede za tvoj život

Uhvati Božju viziju pobjede za tvoj život

„Jahve će te držati na pročelju, a ne na začelju; uvijek ćeš biti na vrhu, nikad na dnu, ako budeš slušao zapovijedi Jahve, Boga svoga što ti ih danas naređujem da ih držiš i vršiš.“ —Ponovljeni zakon 28:13

Imala sam velike pobjede u svom životu. Bog me oslobodio od toliko grijeha, tereta i navika. Bila sam oduševljena oslobođenjem koje sam iskusila i to je nešto što Bog želi da svi iskusimo.

Još uvijek imam bitke koje moram pobijediti i prepreke koje trebam savladati. Sigurna sam da imaš i ti. Potičem te da odabereš jednu stvar na kojoj ćeš danas početi raditi. Trebaš početi vidjeti sebe kako živiš u pobjedi koju ti je Isus omogućio. Zamisli kako će tvoj život izgledati kad doživiš oslobođenje.

Stihovi iz Ponovljenog zakona 28:13 su poticaj; ohrabrujem te da pročitaš cijelo poglavlje. U osnovi kaže da ako budeš poslušan Bogu, On će te blagosloviti, a ako nisi – u prokletstvu si. To je, doista, snažan poticaj, slažeš li se?

Ne želim dopustiti neprijatelju da vlada sa mnom, volim s Bogom osvajati područja u mom životu. Zapravo, mislim da je najuzbudljivije jednostavno reći:“Bože, želim se promijeniti. Želim Ti ugoditi.“

Kad počneš razmišljati na taj način, iskusit ćeš slobodu u dosta područja u tvom životu i ubrzo ćeš shvatiti da hodaš u autoritetu koji imaš u Kristu.

Nemoj živjeti život bez uzbuđenja koje donosi rast i promjena jer ćeš propustiti dobre stvari koje Bog može učiniti kroz tebe. Pokušaj zamisliti osobu koja želiš postati i počni slijediti Božju slobodu. U pravo vrijeme, ti i Bog zajedno, možete ostvariti sve!


Molitva

Bože, vjerujem da mogu iskusiti Tvoju slobodu. Vidim sebe kao slobodnu osobu koja mogu biti u Tebi. Osnaži me dok Ti ugađam i hodam u autoritetu koji si mi dao.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon