Važno je dovršiti započeto

Važno je dovršiti započeto

„Ja sam Tebe proslavio na zemlji, dovršivši posao koji si mi dao da učinim.“ —Ivan 17:4

Prije nekoliko godina pročitala sam stih koji me natjerao da plačem pred Gospodinom. U Ivanu 17:4 Isus kaže: “Ja sam Tebe proslavio na zemlji, dovršivši posao koji si mi dao da učinim.“

Ovaj stih nam govori da slijediti Gospodina znači dovršiti ono za što nas je pozvao. Nakon što sam pročitala taj stih, postalo mi je vrlo važno ne samo da radim ono za što me je Bog pozvao, već i da dovršim to. Postoji puno ljudi koji iskorače i započinju putovanje s Bogom, ali nema ih toliko koji ga dovrše.

Apostol Pavao je rekao: „Samo da s radošću dovršim svoju trku i službu koju primih od Gospodina Isusa…“ (Djela 20:24)

Ja sam odlučila dovršiti Božji poziv za moj život i uživati ​​u njemu u svakoj minuti! To je ono što želim i tebi – da uživaš u svakom danu svog života i dovršiš službu koju ti je Bog dao.

Većina toga ovisi i o nama. Nije sve na Bogu. On je učinio svoj dio i dao nam sve što nam je potrebno u Kristu. Na nama je da nastavimo učiti, rasti i dopustiti da Duh Božji djeluje u nama. Uzmi si vrijeme da razmisliš o tome na što te je Bog pozvao i zapitaj se što činiš da dovršiš taj poziv?

Bog ima veliki plan za tebe. Primi to vjerom i idi ka tome svim svojim srcem.

Danas želim da doneseš odluku da ćeš silno dovršiti. To je odluka koju će Bog poštivati.


Molitva

Oče, želim jednog dana reći da sam dovršio posao koji si imao za mene, baš kao i Isus. Hvala Ti što djeluješ u meni, daješ mi snagu i želju da živim za Tvoju svrhu i dovršim svoju trku s radošću!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon