Veselo srce

Veselo srce

„Veselo je srce izvrstan lijek, a neveseo duh suši kosti.“ – Izreke 17:22

Bog je život i svaka dobra stvar koju je stvorio dio je tog života. Toliko se možemo zarobiti u posao i postignuća da bi nas to, ako ne budemo oprezni, dovelo da bi se na kraju života odjednom mogli probuditi i shvatiti da zapravo nikad nismo ni živjeli. Bog želi da uživamo u životu i živimo ga punim plućima, da prelijeva.

U životu imamo izbor. Možemo gunđati na svom putu kroz nevolje ili se možemo približiti Bogu i proći kroz sve probleme s kojima se suočavamo veselog srca. U svakom slučaju, svi ćemo se s vremena na vrijeme nositi s nevoljama, pa zašto ne bismo uzeli radost Gospodnju kao svoju snagu i ispunili se snagom i vitalnošću?

U Ivanu 15, Isus govori o prebivanju u Njemu. U jedanaestom stihu, On kaže: „To sam vam govorio da moja radost bude u vama i da vaša radost bude potpuna.“ Isus nam je omogućio imati radosno srce. Uz Njegovu pomoć, bez obzira na sve što prolaziš, možeš se nasmijati i uživati u Njemu svaki dan svog života.


Nemoj trošiti svoj život čekajući da se stvari promijene prije nego postaneš sretan. Donesi odluku da ćeš odmah biti sretan.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon