Vjera I Milost

Vjera i milost

„Ta milošću ste spašeni po vjeri! I to ne po sebi! Božji je to dar! Ne po djelima, da se ne bi tko hvastao.“ – Efežanima 2: 8-9

Divno je shvatiti da spasenje dolazi po Božjoj besplatnoj milosti i lako se prima – jednostavnom dječjom vjerom. Hvala Gospodinu, pa spasenje ne moramo zaraditi jer je On već obavio sav posao. Primamo samo vjerom! Vjerujem da je isti način na koji primamo oproštenje grijeha i vječni život (spas) isti način na koji bismo trebali živjeti svoj svakodnevni život. Trebali bismo uključiti našu vjeru u sve što radimo.

Vjera je oslanjanje cijele ljudske sposobnosti na Boga u apsolutnom povjerenju i pouzdanju u Njegovu snagu, mudrost i dobrotu. Kad kroz život idemo oslanjajući se na Njega u svemu, On će nas uvijek voditi i davati nam snagu i sposobnost da učinimo ono što trebamo. Dobra vijest je da nikada ne moraš raditi stvari sam! Bog je poslao Duha Svetog koji je tvoj pomoćnik. Traži i primi potrebnu pomoć za današnji dan i opusti se u Božjoj ljubavi, milosrđu i milosti.


Strahove, depresiju i brige zamijeni za jednostavnu vjeru i uživaj u današnjem danu!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon