Voli li te Bog kada griješiš?

Voli li te Bog kada griješiš?

„Ali Bog pokaza svoju ljubav prema nama time što je Krist, dok smo još bili grešnici, umro za nas. Koliko će nas sigurnije spasiti od srdžbe sada kad smo već opravdani njegovom krvi.“ – Rimljanima 5:8-9

Jesi li se ikad zapitao jesi li dovoljno dobar za ljubav Božju? Nažalost, mnogi kršćani vjeruju da ih Bog voli samo kad ne griješe.

Možda je upravo to potaklo psalmistu da postavi pitanje: „Pa što je čovjek da ga se spominješ?“ (Psalam 8:4). Ipak, Biblija nam govori da smo Božja kreacija – djelo ruku Njegovih – koji nas voli bezuvjetno.

Priznaj si ovo: Isus nije umro za tebe jer si divan i dobar. U Rimljanima 5:8-9 to se i potvrđuje, i govori nam da je Isus umro za nas dok smo još bili grešnici.

Bog te volio dovoljno da je dao svog jedinorođenog Sina ne samo da umre za tvoje grijehe, nego da pokrije tvoje svakodnevne pogreške. Toliko te voli da želi da živiš svaki dan u sili i pobjedi.

Bog te voli i On želi da i ti to vjeruješ i primiš to… čak i kada pogriješiš.

Molitva:

Gospodine, Tvoja ljubav je nevjerojatna. Ti me voliš čak i kad mi to nema smisla. Kad pogriješim, još si sa mnom. Hvala Ti za Tvoju bezuvjetnu ljubav.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon