Zaboraviti na sebe

Zaboraviti na sebe

„ S Kristom sam razapet — živim, ali ne više ja, nego Krist živi u meni. A što sada živim u tijelu, živim vjerom u Sina Božjega koji me uzljubi i predade sama sebe za mene.“ – Galaćanima 2:20

Pavao je rekao da je bio raspet s Kristom. Drugim riječima, morao je prestati razmišljati o sebi kako bi živio za Boga. Mi te potičemo na isto.
Možda u ovom trenutku razmišljaš: „A što je sa mnom? Tko će se brinuti za mene?“ To je obično ono što nas sprječava da živimo onako kako Bog želi da živimo.

Lako je razmišljati o tome što mi želimo, mislimo ili osjećamo, ali živjeti za sebe je zapravo frustrirajući i prazan način života. Nevjerojatno je to kako fokusiranje na Boga i kako možemo poslužiti drugima ljudima, donosi slobodu od straha hoćemo li imati ono što želimo ili trebamo.

Tajna radosti je davati svoj život radije nego pokušavati ga zadržati. Kad se prestaneš fokusirati na sebe i usmjeriš se na Boga, On ti može pokazati kako živjeti istinski smislen život.

Ohrabrujem te – počni svoje dane tako što ćeš se posvetiti Gospodinu. Kad tako činiš, On će ti vjerno pomoći živjeti posvećen i pobožan život.


Molitva

Gospodine, nudim ti oči, uši, usta, ruke, stopala, srce, financije, darove, talente, sposobnosti, vrijeme i energiju! Ne želim živjeti za sebe – želim živjeti za Tebe.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon