Élvezni az Istennel való kapcsolatot

Élvezni az Istennel való kapcsolatot

„Nekünk mégis egyetlen Istenünk az Atya, akitől van a mindenség, mi is őérte, és egyetlen Urunk a Jézus Krisztus, aki által van a mindenség, mi is őáltala.” 1Kor 8:6

Nagyon fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat Isten jelenlétében. Ez nem azt jelenti, hogy tiszteletlennek kéne lennünk, hanem hogy nem kell félnünk Tőle. Sőt, szerintem minden hívő életének legfontosabb elhívása, hogy élvezze Isten jelenlétét. Arra hívattunk, hogy örömünket leljük az Atyában, mert Ő maga az élet, és nem tudjuk igazán élvezni az életet Isten nélkül.

Néha azért nem tudjuk élvezni Isten jelenlétét, mert túl elfoglaltak vagyunk azzal, hogy szolgáljuk őt, felfedezzük az ajándékainkat, és minden időnkben a szolgálatunkon dolgozunk. Velem is ez történt. Öt évvel a szolgálatom kezdete után, Isten behúzatta velem a kéziféket, mert annyira büszke lettem arra, amit építettem neki, hogy már nem tudtam élvezni a jelenlétét.

Vigyáznunk kell, amikor büszkévé válunk magunkra, és arra amit csinálunk. Isten nem erre vágyik. Mint az Atyánk, azt szeretné, ha ismernénk Őt, és élveznénk a Vele való kapcsolatot.

Hadd kérdezzem meg, büszke vagy mindarra, amit elértél? Vagy valóban élvezed Isten jelenlétét?

Ima:

Atyám, szeretném élvezni az életet. A Veled való közösség és a jelenléted olyan csodálatos. Leteszem a büszkeségem, megalázom magam előtted, hogy megtaláljam az igazi célom és az örömöt Benned.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon