Közeledj Hozzá!

Közeledj Hozzá!

„…Irigységre kívánkozik a Szellem, amely bennünk lakozik.” Jak 4:5

Szeretnél közelebb kerülni Istenhez? Ő szeretne közelebb kerülni hozzánk. A fenti ige azt mondja, hogy a Szelleme bennünk lakozik, és irigykedő szeretettel vágyik arra, hogy szívélyesen fogadjuk őt. Mennyire kerülhetsz közel Hozzá?

Mindig kerülhetünk közelebbi kapcsolatba Istennel. Sőt, mi határozzuk meg milyen közeli kapcsolatba leszünk Vele. Bár a Szent Szellem bennünk él, mégsem erőlteti ránk magát. Szeretné, ha szívesen fogadnánk Őt az életünkbe.

Isten kapcsolatra teremtett minket, és nagyon vágyik a velünk való közösségre. Szeretne beszélgetni velünk, meghallgatni minket, tanítani, vezetni – egyszerűen csak része lenni az életünknek. És mindez a mi javunkat szolgálja. Megújulunk, amikor közösségünk van Istennel. Az Atyával eltöltött idő haszna végtelen.

Barátom, bátorítalak, hogy mindenképp szánj időt az Atyával való közösségre. Ő vár téged, és azt üzeni „Gyere hozzám!” Menjél hát, és meglátod, mit tartogat számodra!

Ima:

Istenem, csodálatos, hogy közösségben szeretnél lenni velem. Én is vágyom közelebb kerülni Hozzád. Köszönöm, hogy szeretsz, és közeledsz hozzám, ahogy én közeledek Hozzád.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon