Nem adhatod fel

Nem adhatod fel

Nézzünk fel Jézusra, a hit szerzőjére és beteljesítőjére. . . —Zsid. 12:2

Az életben nem kell különösebb tehetség ahhoz, hogy feladjuk, lefeküdjünk az út szélére, és azt mondjuk: “kiszállok”. Bárki, akár hívő, akár nem, képes erre.

Az, hogy fel akarjuk adni, olyan kísértés, mellyel mindannyian szembesülünk előbb vagy utóbb, amikor azonban közel kerülsz Jézushoz, vagy ami még jobb, Ő közel kerül hozzád, elkezd erőt, energiát és bátorságot pumpálni beléd. És valami csodálatos dolog történik – arra késztet, hogy előre akarj menni!

Régebben fel akartam adni, ki akartam szállni. Most azonban felkelek az ágyból, és minden napot friss, új kezdetnek tekintek. Imádsággal, Bibliaolvasással és az Ige megvallásával kezdem a napomat, Istent keresve. Elképesztő, hogy milyen különbséget jelent, ha az ember úgy kezdi a napját, hogy közelebb húzódik Istenhez.

Amikor késztetést vagy kísértést érzel arra, hogy abbahagyd, ne engedj! Nézz Jézusra, és kövesd az Ő példáját. Ő még a legnehezebb körülmények között is előrenyomult, és erőt fog adni neked is, hogy ugyanezt tedd. Ő a Vezetőd; Ő a hited szerzője és beteljesítője.


Hozzunk ma egy döntést, hogy akármi is kerül utunkba, mi megyünk előre, és Jézusra tekintünk, bármi történjék is!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon