Életed ereje

Életed ereje

Szólott egyszer az Isten, és ezt a két dolgot értettem meg: Istennél van az erő. (Zsol.62,12.)

Hiszem, hogy az ima – egyszerűen az, hogy beszélünk Istenhez és meghallgatjuk, anmit Ő mond nekünk – az egyik legnagyobb erő, ami elérhető az egész univerzumban. ez egy merész kijelentés, tekintve a többi erőt, ami manapság elérhető, de meggyőződésem, a leghalványabb kétség nélkül, hogy ez igaz.

Mikor a nukleáris vagy atomerőre gondolunk, nagyobb erők ezek, mint amit el tudunk képzelni. Mikor egy autóra vagy motorra gondolunk, látjuk, micsoda erejük van. Azonban még a legerősebb földi erő sem hasonlítható Isten erejéhez.

Az az erő, amit a fizikai világban ismerünk, természetes, az ima ereje azonban szellemi. Az ima felszabadítja a mindenható Isten erejét a hétköznapi életünkben, és az ima ereje össze is köt Isten erejével – ezért nagyobb ez az erő mindennél.

Az ima ereje képes megmozdítani Isten kezét. Ő képes megváltoztatni egy ember szívét, meg tudja szabadítani a köteléktől és szenvedéstől, megfordítja a csalódásokat és veszteségeket, képes megtörni a függőség hatalmát, illetve meg tudja gyógyítani az érzelmeket.

Isten ereje helyre tud állítani házasságokat; értéket és célokat ad, békét, örömöt hoz, bölcsességgel szolgál és csodákat tesz. És Istennek ez a fantasztikus, hatalmas ereje – ami a legnagyobb erő az univerzumban – egyszerű, hittel teli ima által szabadul fel az életünkben.


Isten szava ma hozzád: Használd az imát, hogy Isten ereje felszabaduljon az életedben!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon