Tu ai potențial

Tu ai potențial

Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „Lucrul acesta este cu neputinţă la oameni, dar nu la Dumnezeu, pentru că toate lucrurile sunt cu putinţă la Dumnezeu.” – Marcu 10:27

E uimitor cât de mulți oameni înzestrați sunt simplii spectatori și nu fac nimic. Nu-și folosesc darurile pe care le-a dat Dumnezeu pentru că, în primul rând, ei nu cred că sunt înzestrați. Ești unul dintre ei?

Adevărul este că Dumnezeu ne-a dat fiecăruia dintre noi daruri, talente și abilități. El are un plan minunat pentru tine și te-a pregătit să faci lucruri mari pentru Împărăția Sa. Dar până nu te vezi cum te vede El și nu ai încredere în El ca să-ți folosești darurile, nu vei trăi la potențialul dat de Dumnezeu.

Dacă te lupți cu stima de sine scăzută, cu o părere proastă despre propria persoană și ești lipsit de încredere, vreau să știi că Dumnezeu te-a creat cu un potențial uimitor. Când ai încredere în Dumnezeu și crezi că poți face orice spune El că poți, îți vei împlini destinul pentru viața ta. Nu uita: „toate lucrurile sunt cu putință la Dumnezeu”. Când îți pui încrederea în El, vei fi liber să îți îndeplinești potențialul.


Rugăciune

Doamne, ajută-mă să mă văd prin ochii Tăi, cu darurile și talentele pe care mi le-ai dat. Cred că mi-ai dat un potențial foarte mare, pentru că Tu ești un Dumnezeu mare. Astăzi îmi pun încrederea în Tine și cred că toate lucrurile sunt posibile alături de Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon