Ai credință în timpul de așteptare

Ai credință în timpul de așteptare

Cereţi, şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. – Matei 7:7

Te-ai rugat pentru o situație din viața ta, așteptând apoi rezolvare? Te-ai întrebat de ce nu a venit încă răspunsul? Te simți ca și când victoria a trecut pe lângă tine?

Când ne rugăm mai mult timp pentru o situație cu care ne confruntăm și nu primim răspuns, uneori învățăm să trăim cu aceasta. Ne vedem mai departe de treburile noastre, întrebându-ne dacă și când Dumnezeu va răspunde. Însă Dumnezeu aude acele rugăciuni și lucrează la răspuns, chiar dacă noi nu cunoaștem toate detaliile. Situația în care suntem se poate schimba dintr-o dată – repede, fără niciun avertisment!

Până atunci putem aștepta fie pasiv, fie cu o atitudine de credință. O persoană pasivă este gata să renunțe, dar o persoană încrezătoare în Dumnezeu este una care crede că răspunsul este pe drum și că poate ajunge în orice minut. Credința acestei persoane este activă, inima fiindu-i plină de speranță, cu așteptarea ca în orice moment problema poate fi rezolvată. Această persoană se trezește dimineața așteptându-se să vadă răspunsul la rugăciune. Poate că așteaptă, și așteaptă, însă continuă să ceară până când, dintr-o dată, Dumnezeu întoarce situația.


Rugăciune

Doamne, doresc să aștept cu o atitudine bună, nu pasivă. Voi continua să Te rog pentru rezolvarea problemei, fiind conștient că Tu o vei aduce la timpul potrivit.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon