Poți fi singur fără a te simți un singuratic

Poți fi singur fără a te simți un singuratic

Întăriți-vă și îmbărbătați-vă! Nu vă temeți și nu vă înspăimântăți de ei, căci Domnul Dumnezeul tău va merge El însuși cu tine, nu te va părăsi și nu te va lăsa.” – Deuteronom 31:6

Singurătatea este adesea percepută ca o durere lăuntrică, un vid sau o dorință puternică după afecțiune. Efectele ei secundare includ sentimente de gol interior, de a te simți nefolositor și fără scop. Sunt multe cauze ale singurătății, însă oameni nu realizează că nu trebuie să trăiască copleșiți de ea. Această stare poate fi  confruntată.

Este important să realizezi că, fiind singur nu înseamnă că trebuie să fi automatic și singuratic, sau o persoană care suferă din cauza singurătății. În timp ce nu întotdeauna poți evita să fii singur, este o cale prin care să eviți suferința cauzată de singurătate.

Cuvântul lui Dumnezeu ne spune să fim tari și curajoși pentru că Dumnezeu este întotdeauna cu noi. Deși poți fi singur din punct de vedere fizic, nu trebuie să te simți singuratic, deoarece spiritual, Dumnezeu a promis că este întotdeauna acolo, cu tine. El nu te va părăsi nici nu te va uita vreodată.

Data viitoare când un sentiment al singurătății va încerca să se ridice în tine, te îndemn să îți amintești Deuteronom 31:6. Declară cu voce tare că Dumnezeu este cu tine și începe să vorbești cu El. În timp ce Îi faci astfel loc în sufletul tău, prezența Lui va umple viața ta. Nu trebuie să te mai simți singur când prezența lui Dumnezeu este cu tine oriunde mergi.


Rugăciune

Doamne, mă bucur pentru că ești cu mine întotdeauna. Știu că nu trebuie să mă mai simt singur, pentru că Tu ești de partea mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon