Nu-ți pleca în fața fricii

Nu-ți pleca în fața fricii

Ori de câte ori mă tem, eu ma încred în Tine. – Psalmul 56:3

Frica nu este de la Dumnezeu ci de la Satana, așa că, de câte ori simți prezența fricii în viața ta, să știi că inamicul vine împotriva ta. De multe ori spun în predicile mele că teama este un „spirit care stăpânește”. Satana folosește acest spirit în încercarea de a stăpâni peste oameni, reținându-i din a veni sub conducerea adevăratului Stăpân, Isus Hristos.

Mulțimi de oameni nu împlinesc niciodată chemarea lui Dumnezeu peste viața lor, din cauză că, de câte ori încearcă să înainteze, Satana folosește frica pentru a-i opri. O folosește și în dreptul tău pentru a te opri? Satan mai folosește frica pentru a-i opri pe oameni din a se bucura de viață. Frica aduce chin, și cu siguranță nu te poți bucura de viață fiind în acelați timp chinuit pe interior.

Când diavolul aduce frică în viața ta, poți alege să nu îngenunchezi în fața ei. David spune: „Ori de câte ori mă tem, eu mă încred în Tine”. Este adevărat că, atunci când faci efortul de a-L urma  pe Dumnezeu cu toată inima, inamicul vine să te atace cu frică. Totuși, dacă îți pui încrederea în Dumnezeu, El te poate ajuta să biruiești frica și să pășești înainte.


Rugăciune

Doamne, nu doresc să înghenunchiez în fața fricii. Îmi pun încrederea în Tine. Știu că mă pot baza pe Tine și că îmi vei da curaj și putere să mă opun fricii.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon